torsdag 23 mars 2017

Är man inte hösttrött, är man vårtrött

Jag ser på min statistik att jag har en hel del besökare till min blogg, även när jag inte skriver något. Jag antar att det är hedrande.
Att det finns människor som är intresserade av vad jag går omkring och tänker på.


Jag är nyfiken på er också. Eller intresserad av kanske är ett bättre ord. Vilka är ni som besöker mig här, i mitt egna rum på internet?


De senaste veckorna har jag mest gått och tänkt på saker som jag inte ska skriva för mycket om. Som att jag inte riktigt trivs på jobbet till exempel. Sånt bör man hålla inom en mycket liten skara, har jag förstått, trots att vi är många, många, som av olika skäl inte trivs på våra arbetsplatser.


Därför har jag inte haft nån lust att skriva. Jag har varit, och är, så vansinnigt trött. Att gå omkring och inte trivas, fundera på vad man ska göra istället och försöka ta kliv åt nya  håll, det tär på en. Jag har varit på ett par intervjuer, det är i alla fall ingen hemlighet. Hoppet vändes till djup besvikelse när jag inte fick något av dem, trots att jag under båda intervjuerna fick oerhört positiv respons som gjorde mig glad.


Det hjälper inte. Inte nu.


Så jag måste gilla läget. Min tanke på att mer fokusera på lönejobb och lämna mina egna idéer åt sidan ett tag har därmed fått omvärderas. Kan jag inte komma riktigt till min rätt på lönejobbet så måste jag försöka göra det på annat sätt.


Därför har jag anmält mig till att uppträda i stand up på Jönköping Undercover Comedy Club.
Jag håller på och förbereder för fullt inför Skånes Fria Konstrunda.
Jag ska åka på salsakryssning till Åbo.
Mitt instagramkonto med min konst har fått ett uppsving på sista tiden med hopp om att nya vägar öppnas.
Jag utvecklas i mitt krokitecknande.
Jag håller på och fixar en utomhusutställning i min trädgård.


Det är några exempel på vad jag lägger min energi på (förutom barnen givetvis!!!).


Men riktigt glad är jag ändå inte. Att ta itu med större projekt känns jobbigt. Till och med de små, som att tvätta och ta itu med disken, är små berg som måste bestigas.


Allt som oftast sitter jag bara och glor. Kanske det är vårtrötthet. Man kan ju skylla på såväl höst som vår för trötthet, eller hur?


Damen som nu pryder en vägg i min trädgård är i alla fall inte trött. Om hon är nöjd eller inte, vet jag inte. Vad tror ni?

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera