fredag 11 september 2015

Har jag blivit en linslus?

Idag har jag filmat. Igen. Börjar jag bli en liten linslus?

Jag hade förmånen att efter casting för ett tag sen bli utvald till att medverka i en reklamfilm för Folkuniversitetet och då prata om stand upkomedikursen jag gick.

Jag vet inte vad som händer i dessa kreativa sammanhang, men jag lever upp. Jag tycker att det är så spännande människor och jag själv fylls av sån härlig energi. Jag märker att de gillar mig också. Det är vad jag tror i alla fall. Säker kan man ju aldrig vara säker på...

Hur som helst var det så pass kul att jag t o m lät mig övertalas att dra något av mina skämt. Inför kameran. De skrattade, men det är då ingen garanti att jag inte kommer att tycka det blir fånigt i efterhand...

Jag ville verkligen göra reklam för den kursen då den gav mig så mycket. Anna, intervjuaren, blev sugen på att gå en standupkurs, så jag lyckades åtminstone inspirera henne. Därmed får jag vara nöjd.

Efter inspelningen körde jag till Frihamnen och Jarowskij där jag hade bestämt träff med Mathias, producenten för Tro hopp och kärlek. Jag gillade verkligen honom så det var kul att se honom igen. 

Han visade mig runt där. I ett stort kontorslandskap trängs en massa människor som jobbar med alla deras olika produktioner. Det var spännande att se. Han visade mig också några klipp på kommande avsnitt... Hm.., hm... Jag har minsann lite åsikter om klippningen här... Men vad kan jag göra åt det? Inget. 

Ikväll känner jag att jag längtar efter att skriva. Att komma in i min egen kreativa process. Får se om jag kan komma till ro tillräckligt för det, efter den här roliga och innehållsrika dagen.

Hur har din dag varit? 
I

2 kommentarer:

  1. Låter som en helt underbar dag i mitt tycke!
    Kram/
    Eva

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera