onsdag 22 februari 2017

Jag tackar min skyddsängel


Kanske det var min skyddsängel som började prata med mig häromdagen och gav mig inspiration till ett annat blogginlägg än det där vassa om kommunen som jag hade tänkt. Det är nog inte så uppskattat att skriva arga, upprörda inlägg om ens arbetsgivare.


Därför tänker jag inte göra det idag heller.


Istället lägger jag bara ut min senaste bild som jag målade på akvarellkursen. Det var vintertema med ganska fritt målande. Någon liten detalj fick vi själva välja att lägga in, och då valde jag att måla en häst. Jag har riktigt svårt att själv avgöra om det jag gör är bra eller inte, men jag kan säga att jag i alla fall tycker om den.Det är tur att jag går akvarellkursen, annars hade det nog inte blivit så mycket målat med den färgen numera. Förra året höll jag på helt maniskt vid den här tiden. Jag blir helt matt bara jag tänker på det.
Har ni något som ni kan gå totalt upp i under vissa perioder?

 

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera