torsdag 23 februari 2017

Sockerkaka är det som gäller

Jag har tidigare bloggat om att min yngste son (sju år) helst vill leka hemma hos andra. Han tycker inte det finns  något att göra här. När han därför för några veckor sedan ville leka med en kompis, frågade jag uttryckligen om det gick bra att de lekte hemma hos dem. Annars hade kompisen givetvis varit välkommen hit.
När jag hämtade sonen kom mamman där och jag att prata om detta. Hon sa att hon tyckte det var så bra att jag var ärlig med att sonen ville leka där. Hon berättade att hennes son var likadan och helst ville leka hemma hos andra, men hon kunde inte med att "bjuda hem" sonen till kompisar utan sa alltid att det måste vara de  som bjöd hem.
Det samtalet var bra på många sätt.
Dels för att jag fick bekräftat att den kompisen jättegärna kommer hem till oss och leker, vad än min son tycker om det hela. Men också för att vi kom fram till att det är helt okej att göra som jag gjorde, särskilt om man samtidigt öppnar upp sitt eget hem om det inte fungerar hos den andra.
Därför kommer den här pojken att följa med hem hit efter skolan. Jag träffade mamman igår och pratade om det. "Det är roligt för honom att komma iväg", sa hon och undrade om de kunde leka här. Och självklart får han det.
"Ja", jublade han. "Vi bakar sockerkaka."
Det gjorde vi förra gången han var här och trots att han tröttnade halvvägs igenom baket så har det tydligen satt så pass stora spår i honom att han vill göra om det.
Så i eftermiddag vet jag vad som gäller.
Det blir en härlig eftermiddag. Jag är så glad när de har kompisar med sig hem. Det är roligt att lära känna dem.
Storebror däremot följer den här gången med en kompis hem och ska sova över där. Det känns också bra i mammahjärtat. Jag kan stå ut med mycket för egen del, så länge barnen har kompisar och mår bra.
Just idag får jag dock själv besök nu på förmiddagen.  En god vän kommer och dricker kaffe och försöker muntra upp mig i lite tråkigheter som hänt i veckan. Då blir det semlor. Men dem köper jag. Om inte kompisen insisterar på att vi ska baka dem tillsammans:)

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera